✅ Gratis verzending
✅ 16 jaar ervaring
✅ Montage service

Een trampoline is een aanwinst voor elke tuin: gaat u er één kopen in omgeving Tilburg kom dan zeker eens langs bij Allplay Bladel. Niet alleen vindt u bij ons een groot aanbod trampolines en toebehoren; onze zaak is voorzien van een grote springweide waar u kunt komen proefspringen! Zo wordt het uitkiezen van de ideale trampoline extra gemakkelijk. Bovendien voorzien onze medewerkers u graag van meer informatie en advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Trampoline kopen Tilburg: kom onze trampolines testen

Kom vrijblijvend springen in Bladel, Noord-Brabant als u een trampoline wilt kopen in omgeving Tilburg. Wij zijn elke dag geopend, ook op zondag. Welk type trampoline u ook zoekt, wij hebben voor u het ideale model in huis. Denk bijvoorbeeld aan:

Profiteer van gratis verzending

Ook toehoren als randen, netten, verlichting en accessoires schaft u bij ons aan. U kunt voor het kopen van een trampoline langskomen in onze zaak nabij Tilburg of uw product bij ons bestellen. U profiteert in Nederland en België dan van gratis verzending en een snelle levering. Benieuwd of een trampoline iets voor u is maar wilt u hiervoor de deur niet uit? Bekijk dan eens één van onze productfilmpjes!

Relevante pagina’s