✅ Gratis verzending
✅ 16 jaar ervaring
✅ Montage service

Trampoline kopen in Eindhoven: bij Allplay Bladel vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Naast een ruime keuze uit diverse soorten trampolines hebben wij veel toebehoren op voorraad die de veiligheid en levensduur van de trampoline verlengen zodat u er optimaal plezier aan kunt beleven.

Trampoline kopen Eindhoven: kom proefspringen op ons showveld

Of u nu een trampoline voor de kinderen wilt plaatsen in de tuin of een trampoline voor zakelijk gebruikt wilt aanschaffen, u vindt bij ons altijd wat u zoekt. Wij stellen graag een offerte voor u op zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze zaak te Bladel. Deze is voorzien van een ruim showveld waar u al onze trampolines kunt uitproberen.

Komt u bij ons nabij Eindhoven een trampoline kopen dan kunt u bij het afhalen van uw bestelling betalen per pin of contant. Het is ook mogelijk om vooraf te betalen met behulp van iDEAL en PayPal. U kunt er ook voor kiezen om een trampoline bij ons nabij Eindhoven online te kopen en te laten afleveren bij u op locatie. Verzending is in Nederland en België kosteloos.

Relevante pagina’s