✅ Gratis verzending
✅ 16 jaar ervaring
✅ Montage service

Koop een trampoline van 244 cm met net bij dé leverancier van trampolines in Nederland en België: Allplay Bladel. Niet alleen kunt u bij ons langskomen om uw favoriete trampoline uit te proberen, u kunt het product van uw keuze ook snel en eenvoudig online bij ons bestellen via onze webshop. U betaalt in Nederland en België geen verzendkosten en dat is wel zo voordelig.

Trampoline 244 cm met net: een goede en veilige springervaring

Kiest u voor een trampoline voorzien van een veiligheidsnet dan bent u verzekerd van een goede en veilige springervaring. Het is een goed alternatief op een trampoline die wordt ingegraven. De kans dat u tijdens het springen van de trampoline afvalt is uitgesloten. In ons ruime assortiment trampolines en toebehoren vindt u verschillende modellen terug. Kies voor een Trampoline 244 cm met een rond net of een net dat rechthoekig is. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Er is geen veiliger model dan een ronde trampoline met net: door de vorm van het net wordt er eenvoudiger terug naar het midden gesprongen. Onze ronde trampolines met net met een diameter van 244 cm zijn:

Verzekerd van snelle levering

De meeste producten uit ons assortiment hebben wij op voorraad. Hierdoor kunnen wij vrijwel altijd direct leveren. Neem voor meer informatie over onze modellen als het gaat om een trampoline 244 cm met net gerust contact met ons op!

Relevante pagina’s

  • Etan Premium 11 met veiligheidsnet 330 cm