✅ Gratis verzending
✅ 16 jaar ervaring
✅ Montage service

Is uw randkussen voor een trampoline met een diameter van 430 cm aan vervanging toe? Wacht hier dan niet te lang mee. Het randkussen zorgt er niet alleen voor dat er veilig op de trampoline kan worden gesprongen; het verlengt ook de levensduur. U vindt bij ons diverse randkussens van een uitstekende kwaliteit. UV bestendig, waterafstotend en kleurvast. Wij bieden het allemaal. Bestel er vandaag nog één!

Randkussen trampoline 430: de investering meer dan waard

De keuze als het gaat om een randkussen voor een trampoline met een diameter van 430 cm is divers. Kiest u voor hoogwaardig materiaal dan is dit de investering meer dan waard. Een hoogwaardig randkussen heeft een aanzienlijk langere levensduur dan de mindere varianten. Geeft u nu iets meer uit, of koopt u volgend jaar weer een nieuwe? De keuze is aan u.

Kom onze producten bekijken

Weet u niet precies waar u op moet letten bij het aanschaffen van een randkussen voor uw trampoline met een diameter van 430? Geen nood. Wij helpen u graag met het maken van een weloverwogen keuze. Bekijk ons aanbod randkussens online of kom bij ons langs. Wij beschikken over een ruim opgezet showveld waar u al onze producten in alle rust kunt komen bekijken.

Relevante pagina’s

  • Gymleader family randkussen 3.60 m x 2.55 m
  • Randkussen 3 meter x 2.30 meter
  • Proline 13 2.75 meter x 1.90 meter