✅ Gratis verzending
✅ 16 jaar ervaring
✅ Montage service

Kindertrampoline te koop: een stabiel en veilig model schaft u aan bij Allplay Bladel. Niet alleen beschikken wij over een ruim aanbod. Wij hebben meer dan 16 jaar ervaring met de verkoop van trampolines in zowel Nederland als België. Hierdoor kunnen wij altijd maximaal inspelen op uw wensen en voorkeuren en vindt u bij ons voor elke toepassing en iedere doelgroep de ideale trampoline.

Kindertrampoline te koop: keuze uit diverse soorten en prijsklassen

Kindertrampoline te koop: in ons aanbod vindt u diverse modellen die extra geschikt zijn voor kinderen. Zo is een ingraafbare trampoline verreweg het meest stabiele model. Kinderen kunnen gemakkelijk op en van de trampoline stappen en lopen niet het risico hun voeten te bezeren aan de rand van de trampoline doordat deze is afgedekt. Daarnaast hebben wij ook ronde modellen in ons assortiment welke garant taan voor een veilige springervaring. Door het ronde model komt de springer na elke sprong weer terug in het midden van het doek. Het risico dat er naast de trampoline wordt gesprongen is hiermee erg klein. Tot slot kunt u ook kiezen voor een trampoline die voorzien is van een net.

Oriënteer u online of kom langs

Oriënteer u online op ons aanbod en vind de ideale kindertrampoline te koop of kom langs in onze zaak. Wij zijn alle dagen van de week geopend.

Relevante pagina’s