✅ Gratis verzending
✅ 16 jaar ervaring
✅ Montage service

De beste beschermrand voor uw trampoline met een diameter van 430cm vindt u bij Allplay Bladel. Ons aanbod is groot en veelzijdig en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Benieuwd wat een nieuwe beschermrand u gaat kosten? Kom langs in onze zaak in Bladel of vraag een vrijblijvende offerte aan. Daarnaast kunt u zich ook snel en eenvoudig online oriënteren op ons aanbod. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft om optimaal plezier te hebben van uw trampoline!

Beschermrand trampoline 430: een belangrijk onderdeel van de trampoline

Is de beschermrand van uw trampoline met een diameter van 430 beschadigd of is deze aan vervanging toe? Regel dit direct. Hiermee voorkomt u onveilige situaties. Springen op een trampoline die voorzien is van een beschermrand is niet alleen prettiger voor de voeten: het voorkomt ook vervelende ongelukken. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren kunt u bij ons een keuze maken uit diverse beschermranden verkrijgbaar in uiteenlopende kwaliteiten. Een beschermrand die UV bestendig is, is wat prijziger dan de beschermranden zonder deze eigenschap maar gaan aanzienlijk minder lang mee.

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat

Kiest u voor duurzaam of schaft u liever vaker een nieuwe rand aan? De keuze is aan u! Neem voor meer informatie gerust contact op met één van onze medewerkers. Vindt u het lastig om te bepalen wat de beste beschermrand is voor uw trampoline met een diameter van 430 cm? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Relevante pagina’s