✅ Gratis verzending
✅ 16 jaar ervaring
✅ Montage service

Beschermrand trampoline 244 cm

Zorg ervoor dat uw trampoline veilig is en koop een beschermrand voor uw trampoline: Allplay Bladel levert beschermranden in diverse diameters waaronder 244 cm. U vindt bij ons alles wat u zoekt voor duurzaam gebruik van uw trampoline. Zo heeft u er optimaal plezier van!

Beschermrand trampoline 244 cm: keuze uit diverse modellen

Een beschermrand voor een trampoline is geen overbodige luxe. Ontbreekt deze of is deze beschadigd dan kan dit gevaarlijke situaties opleveren: de veren van de trampoline zijn dan zichtbaar en het is geen pretje om er met de voeten tussen te komen. Zoekt u een beschermrand voor uw trampoline met een diameter van 244 cm dan slaagt u bij ons zonder meer. Niet alleen vindt u in ons aanbod diverse maten terug; u heeft bij ons ook keus uit verschillende materialen en prijsklassen. Gaat u duurzaam investeren en kiest u voor een beschermrand die UV bestendig is? U bent er wat meer voor kwijt maar de rand gaat ook langer mee. De keuze is aan u!

Meer informatie en contact

U kunt een beschermrand voor uw trampoline met een diameter van 244 cm bij ons bestellen. U profiteert dan van gratis verzending binnen Nederland en België. Daarnaast kunt u ook langskomen in onze zaak om onze beschermranden te komen bekijken voordat u een keuze maakt. U vindt ons aan de Lange Trekken 5 te Bladel in Noord-Brabant. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Relevante pagina’s

  • Gymleader family randkussen 3.60 m x 2.55 m
  • Randkussen 3 meter x 2.30 meter
  • Proline 13 2.75 meter x 1.90 meter