✅ Gratis verzending
✅ 16 jaar ervaring
✅ Montage service

Heeft u een trampoline en wilt u hier graag duurzaam gebruik van maken? Schaf dan een randkussen voor een trampoline met een diameter van 366 cm aan bij Allplay Bladel. In ons ruime aanbod vindt u alles wat u zoekt voor uw trampoline zodat u er zo lang als mogelijk plezier van kunt hebben. U vindt bij ons randen van verschillende kwaliteiten; PVC randen zijn minder slijtgevoelig en gaan daardoor langer mee. De keuze is aan u!

Randkussen trampoline 366: keuze uit diverse materialen en prijsklassen

Om het gebruik van een trampoline zo veilig mogelijk te maken voor uw kinderen is het verstandig deze te voorzien van een randkussen. Ook als het bestaande kussen aan vervanging toe is, kunt u hier beter niet te lang mee wachten om gevaarlijke situaties te voorkomen. U kunt bij ons een keuze maken voor een randkussen voor uw trampoline met een diameter van 366 cm. De randkussens zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en prijsklassen. Een randkussen die UV-bestendig is gaat vaak langer mee en is daarmee een duurzame maar ook een grotere investering.

Kies voor duurzaam
Kiest u voor duurzaam of koopt u elk jaar een nieuw randkussen voor uw trampoline met een diameter van 366 cm? De keuze is geheel aan u maar wij voorzien u graag van advies op maat. Wilt u onze trampolines en aanverwante producten komen bekijken voordat u bestelt? Kom langs in onze zaak! Wij zijn elke dag open en verwelkomen u graag.

Relevante pagina’s

  • Gymleader family randkussen 3.60 m x 2.55 m
  • Randkussen 3 meter x 2.30 meter
  • Proline 13 2.75 meter x 1.90 meter